Η φιλοσοφία μας.

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα της διδασκαλίας
ώστε η εκμάθηση να είναι εφόδιο για το μέλλον
των μαθητών μας

Ο σκοπός μας

Με βασικό γνώμονα και ανταποκρινόμενοι στα μηνύματα των καιρών και στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης, η σχολή μας έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ποιοτικά προγράμματα εκπαίδευσης που καλύπτουν τις ανάγκες του πιο μικρού έως και του πιο μεγάλου μαθητή μας.

Ο σκοπός μας είναι ιερός και οι απαιτήσεις μεγάλες!

Η σχολή μας

Η Σχολή μας δημιουργεί δυναμικές και ικανές ομάδες εργασίας. Όλα τα στελέχη έχουν εναρμονιστεί με το κλίμα της Σχολής μας που είναι η φιλική συμπεριφορά και η προσοχή του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά ώστε να επιτυγχάνεται η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και η μέγιστη απόδοσή του.

O τρόπος μας

Συνδυάζουμε τη μάθηση με τη διασκέδαση. Η χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων, τα σύγχρονα προγράμματα εκμάθησης, οι πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες, τα διαδραστικά παιχνίδια και οι οργανωμένες δράσεις αποτελούν λίγες μόνο από τις δραστηριότητες που κρατούν το ενδιαφέρον των μαθητών και σπουδαστών μας ζωντανό, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν και κατανοούν την αγαπημένη τους γλώσσα.

Τα παιδιά μαθαίνουν ρομποτικη με τη εκπαιδευτική μέθοδο της Lego Education

Η ομάδα μας

Ένα από τα πολυτιμότερα στοιχεία μας είναι οι άνθρωποί μας. Όλα τα στελέχη και οι καθηγητές μας είναι άρτια καταρτισμένοι στον κλάδο όπου υπηρετούν. Έχουν μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση αλλά κυρίως αγάπη, πίστη και αφοσίωση. Ακολουθούν μοντέλα διδασκαλίας προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών, ενισχύοντας τη σκέψη, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Είπαν για μας!!

ΠΑΝΩ