Προσχολική & Πρωτοσχολική Ηλικία: Στιγμές Θετικών Συναισθημάτων & Δημιουργίας

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Γνωσοtopia με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε τη πρώτη του Ημερίδα με θέμα: «Προσχολική & Πρωτοσχολική Ηλικία : Στιγμές Θετικών Συναισθημάτων & Δημιουργίας».

Η Ημερίδα έγινε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 στο χώρο του στα πλαίσια του προγράμματος Εκπαίδευσης & Ενημέρωσης Εκπαιδευτικών για το 2014 - 2015, στόχος του οποίου είναι η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο που αγκάλιασε την Ημερίδα.
Τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον όλες τις εισηγήσεις.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Μιρέλλα Παπαϊωσήφ Αναπτυξιακή Ψυχολόγο Msc για την εισήγησή της με θέμα «Συναισθηματική & Κοινωνική Ανάπτυξη – Ψυχική Ανθεκτικότητα», την κα Μαρία Αμανάκη - Κρουσταλάκη Μουσικοπαιδαγωγός – Καθηγήτρια Πιάνου & Θεωρητικών για την εισήγησή της με θέμα «Μουσική – Κίνηση - Λόγος. Η επίδρασή τους στην αρμονική ανάπτυξη των παιδιών», την κα Δάφνη Σταυρακάκη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Προπονήτρια Καλαθοσφαίρισης-Personal Trainer για την εισήγησή της με θέμα «Κατάλληλες Αθλητικές Δραστηριότητες», την κα Λίτσα Ζωγραφάκη εκπρόσωπο των Παιδικών Κατασκηνώσεων Ζωγραφάκη Village Park για την εισήγησή της με θέμα «Παιδί & Κατασκήνωση» και την κα Σοφία Τριχάκη Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας για την εισήγησή της με θέμα «Τα οφέλη της Εκμάθησης ΞένηςΓλώσσας».

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Γνωσοtopia δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει, κρατώντας το υψηλό επίπεδο, έχοντας σαν στόχο τη σωστή και συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση τόσο για τους ίδιους όσο και για όσους τους ακολουθούν.

ΠΑΝΩ